Bespoke ECE Design

Google Street View 

This childcare centre is situated amongst existing residential housing stock so it was very important we designed a centre that would stand out in terms of its architecture while still being sympathetic to the area.

We have used weather board cladding which all complement each other with their earthy tones.

When you walk into the centre you get a feeling of space with the large windows which lets ample of light into all spaces. The interior is quite neutral but has been brought to life with the coloured light fittings, carpets and children's toys. 

The centre is separated into 3 spaces allowing for smaller groups of children throughout the centre for better learning outcomes. These spaces share toilet facilities, resource space & a large kitchen with servery. All lead outside to a lovely covered deck area via large sliding doors.

This is a good example of a modern learning environment for todays children and anyone considering building a new centre should aspire to. We would be happy to assist you on your next project and run you through the process from design to opening day. Please call today and speak to our childcare specialists establish your new ECE.

 

 

 

 

74 Mt Albert Road - Mt Albert

 

More Child Care (ECE) Projects >